Архива: У споменДРАГИША МАСАЛ генерал-потпуковник (1951- 2017

                                                                                                                Генерал-потпуковник Масал Драгиша, члан Клуба генерала и адмирала Србије, преминуо је 18. марта 2017. после краткотрајне тешке болести. Са Новог гробља из Београда испраћен је 20. марта  у Ужице. Пред почасном јединицом и својим колегама генералима и официрима и великим бројем осталих поштовалаца испраћајни говор изрекао је генерал-потпуковник Петар Шкрбић.

Детаљније


ПРЕМИНУО ГЕНЕРАЛ-ПОТПУКОВНИК У ПЕНЗИЈИ КОНСТАНТИН АРСЕНОВИЋ

  У Београду је 30. јануара, после дуге болести, преминуо дипл. инг. Константин Арсеновић, генерал-потпуковник у пензији, народни посланик и потпредседник Народне скупштине РС, председник Општинског одбора УВП Нови Београд, члан Главног одбора УВПС.

Детаљније


СЕЋАЊЕ: Мр ДРАГОЉУБ Р. ПЕРИШИЋ , генерал-мајор у пензији

1939-2016             Члан Клуба генерала и адмирала Србије генерал-мајор у пензији мр Драгољуб Перишић преминуо је у 77. години живота. Сахрањен је на гробљу Лешће у Београду 31. октобра 2016. године уз војне почасти.

Детаљније


ПРЕМИНУО ДРАГИША МИЛЕТИЋ, генерал-мајор у пензији

1937-2016   Милетић Драгиша, генерал-мајор у пензији преминуо у уторак 4. септембра, сахрањен у четвртак 6. септембра 2016. у родном селу. На комеморацији говорили генерали Стојан Марковић и Божидар Божовић, а некролог изговорио генерал Светозар Царевић.

Детаљније
1 2 3 6