Arhiva: Arhiva vestiBLAGA REČ A JAKI DOKAZI

  U Domu sindikata u Beogradu održan je, 2. jula 2019. komemorativni skup povodom iznenadne smrti Momira Bulatovića, Predsednika Republike Crne Gore 1990.-1998. i Predsednika Savezne vlade SR Jugoslavije 1998.-2000, profesora Evropskog univerziteta u Beogradu, autora više stručnih i memoarskih knjiga i društvenog radnika.

Detaljnije


RELIGIJA KAO STRATEGIJSKA ČINJENICA

  U Domu Vojske Srbije, u sedištu Kluba generala i admirala Srbije, 17. juna 2019. godine, Miroljub Jevtić, profesor Politikologije religije na Fakultetu političkih nauka u Beogradu i osnivač i urednik međunarodnog časopisa „Politikologija religije“, na poziv Izvršnog odbora Kluba, održao je predavanje za članove Kluba, na temu „Religija kao strategijska činjenica“.

Detaljnije


SVEČANA SEDNICA KLUBA GENERALA I ADMIRALA SRBIJE

  Svečana sednica Kluba generala i admirala Srbije, održana je 13. juna ove godine u Domu Vojske u Beogradu. Pored članova Kluba na ovom skupu si bili i predstavnici državnih i vojnih institucija Srbije i Republike Srpske, predstavnici srodnih organizacija i udruženja sa kojima Klub sarađuje, predstavnici naučnih, kulturnih i prosvetnih organizacija i ustanova, te predstavnici prijateljskih Armija i zemalja.

Detaljnije


LAŽIMA PORAŽENOG PROGLASILI POBEDNIKOM A POBEDNIKA PORAŽENIM

  Komandanti NATO-a koji su besomučno bombardovali Treću armiju, posebno Prištinski korpus, bili su šokirani kada se sa Kosova i Metohije povlačila Vojska Jugoslavije u kolonama koje su potvdile da je laž da je NATO „naneo velike gubitke srpskim snagama“. Slika koje je otišla u svet pokazala je da ja Vojska Jugoslavije na Kosovu i Metohiji samo malo okrznuta. Silnicima nije preostalo ništa nego da novim lažima i manipulacijama proglase sami sebe pobednikom svesni da su poraženi. Međutim, istina je polako ugledala svetlo dana!

Detaljnije
1 2 3 82