OBAVEŠTENJE ČLANOVIMA KLUBA

 

 

Rukovodstvu Kluba, koje je izabrano 2016.godine, istekao je četvorogodišnji mandat. Zbog pandemije korona virusa, poštujući mere kriznog štaba, nismo u mogućnosti da organizujemo izbornu skupštinu. Sadašnje rukovodstva Kluba obavlja poslove propisane Statutom Kluba i vrši pripreme za izbornu skupštinu, kad se za to stvore uslovi.

Pojedini članovi izvršnih organa Kluba su više puta dosad birani, ali zbog privatnih razloga nisu u mogućnosti da nastave rad u izabranim organima Kluba.
S tim u vezi MOLIMO vas da se po prijemu ovog obaveštenja-molbe  izjasnite na kojoj bi ste od izbornih funkcija želeli da radite kako bi smo unapredili rad Kluba i izvršili deo priprema za sledeću izbornu skupštinu.
Navodimo izborne funkcije na kojima bi ste mogli da se uključite u radu Kluba:
-predsednik Skupštine
-predsednik Izvršnog odbora (IO)
-član IO
-Nadzorni odbor
-Statutarna Komisija
-Sud časti
Napomena:
Poželjno je da se prilikom izjašnjavanja za člana IO opredelite za jednu od sekcija:
-sekcija za politiku odbrane
-sekcija za saradnju i informisanje
-sekcija za statusna i socijalna pitanja
-sekcija za negovanje tradicija

Sadašnji izabrani organi, kao što smo naveli, neće ostati u istom sastavu pa su neophodne popune i angažovanje novih članova.U protivnom cenimo da preti pasivizacija rada Kluba i zanemarivanje dosada postignutih rezultata u radu Kluba, posebno u godini jubileja.

S poštovanjem,                                                       Predsednik skupštine
Odgovore slati na mejl Kluba                              general-potpukovnik u  penziji             i na telefone                                                     Milomir Miladinović                    062222273 i 0641498882

i sajt  klubgeneralasrbije@gmail.com