ПРИМОПРЕДАЈА ДУЖНОСТИ У РУКОВОДСТВУ КЛУБА

На седници Скупштине Клуба генерала и адмирала Србије одржаној у Београду у Дому Војске Србије 7. новембра 2016. године изабрано је ново руководство Клуба.

2016-11-10-10-55-31 За председника Скупштине изабран је Миладиновић Миломир, генерал-потпуковник у пензији, за председника Извршног одбора изабран је Кастратовић др Лука, генерал-мајор у пензији, за чланове Извршног одбора генерали у пензији: Ђошан Милош, Живковић Видоје, Пандуревић др Винко, Петковић др Тодор, Симић Милен, Тодоровић Љубисав, Томановић др Радован, Томовић Мирко, Филиповић Мирослав и Чађеновић Вукајло.

У Надзорни одбор изабрани су генерали у пензији: Сокановић Саво, Ћелић Ђуро и Хађиефендић Асим.

У Статутарну комисију изабрани су генерали у пензији: Гојковић Милош, Пејак Владимир и Фезер Бранко.

У Суд части изабрани су генерали у пензији: Брдар Владимир, Николић Стаменко и Стевановић Хранислав.

2016-11-10-10-15-29Свечаност примопредаје дужности одржана је 10. новембра 2016. Том приликом одато је признање претходном руководству Клуба које је своје активности обавило у складу са постојећим документима Клуба и остварило завидну сарадњу на домаћем и иностраном плану. Новом руководству предстоје значајни програмски и плански задаци на јачању угледа Клуба и на тој основи проширивању његовог чланства, истакао је у својој пригодној беседи досадашњи председник Скупштине генерал-пуковник у пензији др Видоје Пантелић.