Author Archives: Сајт КлубаИНТЕРВЈУ АДМИРАЛА АНТИЋА РЕДАКЦИЈИ „БРАТСТВО“

  12.01.2024     НАТО још ратује против нас, против Словена и православља. Од појаве Путина планови Запада пропадају. Србија и Русија су савезници, потребне су једна другој. И НАТО и ЕУ су под командом САД, између њих нема велике разлике. Политички независна Србија се мора економски ослонити на Исток и БРИКС. Русија нам је помогла и у 19. веку и у светским ратовима, иако нисмо имали заједничку границу. Ни сада без Русије не можемо да вратимо своје. Нема равнотеже између пријатеља и непријатеља. САД диригују Куртију, али и нашим западњацима. Рат Запада против Истока траје 1000 година. Треба учити о заједничкој борби и поштовати ветеране…

Детаљније


ИНФОРМИСАНЈЕ ЧЛАНОВА КЛУБА О АКТУЕЛНОСТИМА КОД НАС И У СВЕТУ

  У Дому ВС у Београду организовано је информисање чланова  Клуба генерала и адмирала Србије. О ситуацији у свету, са посебним освртом на стање у региону и оружаним сукобима у Украјини и на Блиском Истоку говорио је државни секретар у Министарству одбране Немања Старовић. У светлу последњих дешавања било је речи и о Косову и Метохији.

Детаљније


ТРАДИЦИОАНАЛНИ РУЧАК ЧЛАНОВА КЛУБА

    У Дому ваздухопловства ВС у Земуну, приређен је традиционални новогодишњи ручак за чланове Клуба генерала и адмирала Србије. Окупљеним члановима обратили су се председник Клуба Миломир Миладиновић и председник Управног одбора Лука Кастратовић. Они су сумирали активности и домете Клуба током ове године, оценивши да су сви задаци испуњени, уз најаву информисања које је заказано за 18. децембар. Посебно су говорили о томе да је углед Клуба повећан, што се нарочито одразило у иностранству. Посебно је било речи о обавезама Клуба у вези са обележавањем 25-годишњице од агресије НАТО-а на нашу земљу. Генерали Миладиновић и Кастратовић су колегама пожелели срећну предстојећу Нову годину, уз најбоље жеље када је у питању здравље.

Детаљније


ОБЕЛЕЖЕН ДАН ВОЈНИХ ВЕТЕРАНА – 4. ДЕЦЕМБАР

  У командама, јединицама и установама Војске Србије 4. децембра 2023. године,  комеморативним свечаностима обележен је Дан војних ветерана — 4. децембар, у знак захвалности и поштовања за бесмртна дела бораца који су се борили за слободу отаџбине.

Детаљније
1 2 3 125