Архива: 2021ТРАДИЦИОНАЛНО ДРУЖЕЊЕ УЗ ДОБРЕ ЖЕЉЕ

  У хотелу ,,Палас“ у Београду традиционално су се 27. децембра окупили чланови Клуба генерала и адмирала Србије да би дружећи се испратили стару годину. Окупљенима се најпре обратио председник Скупштине Клуба генерал-потпуковник у пензији Миломир Миладиновић, који је у краћем обраћању сумирао резултате у протеклој години, наводећи да је она била у знаку вируса корона. Он је члановима Клуба и представницима удружења с којима Клуб сарађује честитао предстојеће новогодишње и божићне празнике. Генерале и адмирале су поздравили у име Београдског форума за свет равноправних амбасадор у пензији Раде Дробац, а у име Друштва српских домаћина професор доктор Миладин Шевралић.

Детаљније


ИЗБОРНА СКУПШТИНА КЛУБА ГЕНЕРАЛА И АДМИРАЛА СРБИЈЕ

Изборна скупштина Клуба генерала и адмирала Србије, одржана је 30.новембра у Дому Војске Србије у Београду. Поштујући све мере везане за борбу против ковид-19 Изборној скупштини присуствовао је знатан број чланова Клуба. Заслужним члановима овом прилико уручена је  Захвалница Клуба генерала и адмирала Србије

Детаљније


ПРЕМИНУО ГЕНЕРАЛ-МАЈОР ВЛАСТИМИР ОСТОЈИЋ

      У Нишу је преминуо генерал-мајор Властимир Остојић. Комеморација генералу Остојићу биће одржана 25. новембра у Дому Војске у Нишу у 12. часова. Истог дана на Новом гробљу у Нишу опело ће бити у 15, а сахрана у 15.30 часова.

Детаљније
1 2 3 7