Архива: Архива вестиОБЕЛЕЖАВАЊЕ 20. ГОДИШЊИЦЕ НАТО АГРЕСИЈЕ НА СРЈ

Министар за рад, запошљавање и социјална питања Зоран Ђорђевић, примио је председника Београдског форума за свет равноправних Живадина Јовановића и председника Клуба генерала и адмирала Србије Миломира Миладиновића, генерал-пуковника у пензији, који су га упознали са програмом обележавања 20-те годишњице од оружане агресије НАТО на Србију (СРЈ).

Детаљније


ВЕЧНИ ПОМЕН СИНОВИМА ХЕРОЈИМА МАЈКЕ СРБИЈЕ

  Имена преко 16.000 страдалих у свим ратовима од 1876. до данас, преко 1000 фотографија погинулих српских војника у свим ратовима међу којима су и хероји са Кошара и Паштрика, само су део богате поставке у Музеју Копнене војске Војске Србије у Нишу који је свечано отворен 26. фебруара ове године, и који је до данас посетило неколико хиљада грађана. Идејни творац, командант Копнене војске Војске Србије, генерал-потпуковник Милосав Симовић, створитељ је овог својеврсног спомен обележја бранитељима Србије и слободе њеног народа, заједно са свим припадницима Команде овог састава, који су недавно били домаћини члановима Клуба генерала и адмирала Србије.  

Детаљније


ЗАВРШЕНО ДРУГО МЕЂУНАРОДНО ТАКМИЧЕЊЕ ФОТОГРАФА АМАТЕРА

У организацији МКК (Међународног консултативног комитета организација официра у резерви) организовано је међународно такмичење фотографа аматера. Мото такмичења био је „За свет без ратова и војних сукоба. Лепота ће спасити свет“. Такмичење се организује други пут, а учествовали су представници организација чланица МКК.

Детаљније


СВЕТ У 2019.

    Лондонски часопис The Economist, издање за Србију: СВЕТ 2019, заједно са COLOR MEDIA COMUNICATIONS  и  Color Press Group из Београда, организовали су Конференцију под називом: „СВЕТ 2019″, у Дому Народне скупштине Србије, одржаној 13.12. ове године.

Детаљније
1 2 3 77