Архива: Архива вестиСВЕТ У 2019.

    Лондонски часопис The Economist, издање за Србију: СВЕТ 2019, заједно са COLOR MEDIA COMUNICATIONS  и  Color Press Group из Београда, организовали су Конференцију под називом: „СВЕТ 2019″, у Дому Народне скупштине Србије, одржаној 13.12. ове године.

Детаљније


ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „РАТ У НОВОМ СТОЛЕЋУ“

    Дана 18. децембра 2018. године, у 12.00 часова, у Свечаној сали Дома Војске Србије, одржаће се промоција књиге „Рат у новом столећу“, аутора адмирала флоте Бранка Мамуле. На промоцију је позван и министар одбране Републике Србије. Позивају се чланови Клуба да присуствују промоцији.. За организациони одбор контраадмирал у пензији Бошко Антић

Детаљније


САРАДЊА КЛУБА СА ОМЛАДИНСКИМ ПОКРЕТОМ СРБИЈЕ

    Клуб генерала и адмирала Србије успоставио је сарадњу са „Омладинским покретом Србије“ из Новог Сада, који у свом програму рада садржи низ програмских активности које су у непосредној вези са програмским опредељењима Клуба, као што су: очување и неговање слободарских традиција и патриотских вредности нашег друштва; реализација образовних и студисјких  програма и програма научно-истраживачког  рада у области војнотехничких наука, одбране и безбедности, организације издавачке делатности; подстицање патриотских осећања код младих људи, афирмисање основних људских вредности и унапређења живота младих.

Детаљније


СУСРЕТ СА ИЗАСЛАНИКОМ АРМИЈЕ НАРОДНЕ РЕПУБЛИКЕ КИНЕ

  Војни, поморски и ваздухопловни изасланик  Народне Републике Кине у Републици Србији Старији Пуковник Ву Јонгјие са сарадницима, 23. новембра 2018. године посетио је Клуб генерала и адмирала Србије.

Детаљније


„ВЕК ПОБЕДНИКА 1918-2018“

    Поводом обележавања 100 година победе у Првом светском рату Министарство одбране републике Србије (МО) и Генералштаб Војске Србије (ВС), планирали су, организовали и извели више војних тактичких вежби на полигонима широм Србије, као и низ  различитих уметничких и културно-историјских манифестација.

Детаљније
1 2 3 76