DELEGACIJA KLUBA KOD NAČELNIKA GŠ VOJSKE SRBIJE

 

Delegacija Kluba generala i admirala Srbije, 28. decembra,  bila je na prijemu kod načelnika Generalštaba Vojske Srbije, generala Milana Mojsilovića

Delegaciju Kluba generala i admirala Srbije na čelu sa predsednikom Skupštine general-potpukovnikom u penziji Milomirom Miladinovićem, 28.12.2021. godine, primio je Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović sa saradnicima. U delegaciji su bili  predsednik Izvršnog odbora Kluba general-major u penziji dr Luka Kastratović i članovi Izvršnog odbora generali dr Vinko Pandurević i  Vidoje Živković.

Na susretu se razgovaralo o dosadašnjoj saradnji, planovima za naredni period i načinima kako Vojska Srbije može pružiti podršku Klubu koji provodi aktivnosti od značaja za odbranu.

General Mojsilović  članove Kluba je informisao o ključnim rezultatima Vojske Srbije i aktivnostima koje državno i vojno rukovodstvo provode za dalje jačanje operativnih i funkcionalnih sposobnosti, odnosno za dalje jačanje odbrambenog sistema.

Načelnik Generalštaba je uručio vojne spomenice za učešće u odbrani od NATO agresije na SRJ penzionisanim generalima Milomiru Miladinoviću i Vinku Panduroviću. Generalu Mojsiloviću  predsednik Skupštine Kluba uručio je spomen-medalju povodom 75 godina od pobede nad fašizmom i 15 godina Kluba generala i admirala Srbije.