Подршка активностима Удружења војних пензионера Србије

Клуб генерала и адмирала Србије упутио је писмо подршке активностима Удружења војних пензионера Србије. У наставку можете  погледати садржај тог писма или преузети ово писмо у pdf формату Акт – подршка УВПС

Подршка активностима Удружења војних пензионера Србије, д о с т а в љ а.-

УДРУЖЕЊЕ ВОЈНИХ ПЕНЗИОНЕРА СРБИЈЕ
Браће Југовић 19, Б е о г р а д

Клуб генерала и адмирала Србије, на седници Извршног одбора Клуба одржаној 25. марта 2013. године, разматрао је активности које се спроводе на остваривању права Војних пензионера Србије за повећање пензија у износу од 11,06% од 1. јануара 2008. године, на начин како је утврђено одговарајућим актима, а које нам је ускраћено самовољом појединаца и институција на чијем су челу.

С тим у вези Клуб генерала и адмирала Србије пружа пуну подршку активностима које предузима Удружење војних пензионера Србије на том плану.

Кривична пријава председника Удружења војних пензионера Србије, господина Љубомира Драгањца, коју је поднео Првом основном јавном тужилаштву у Београду, против Слађане Бојовић, вршиоца дужности председника Управног суда у Београду, једини је пут да се обезбеди функционисање правног система и поштовање одлука Уставног суда Србије, пошто све до сада предузете мере и контакти нису дале резултате.

С поштовањем,

ПРЕДСЕДНИК ИЗВРШНОГ ОДБОРА
генерал-пуковник у пензији
др Видоје Пантелић, дипл. инж.

Број 12-1,
27. марта 2013. године