Положени венци и цвеће на Спомен плочу у Улици мајора Милана Тепића

У организацији Генералштаба Војске Србије, 29. септембра 2013. године, на двадесет трећу годишњицу погибије народног хероја мајора Милана Тепића, положени су венци и цвеће на Спомен плочу у Улици мајора Милана Тепића. Испред Клуба генерала и адмирала Србије цвеће је положио генерал-мајор др Лука Кастратовић.
Мајор Милан Тепић, од јула 1991. године, са групом војника, бранио је Централно складиште борбених средстава у селу Беденик у близини Бјеловара од паравојних снага Хрватске.
Пошто није добио помоћ од Команде 5. војне области ЈНА из Загреба, 29. септембра 1991. године, не желећи да препусти непријатељу оружје којим би убијао његове војнике и српски народ, мајор Тепић дигао је у ваздух Складиште и себе. Пре дизања Складишта у ваздух, војницима   је наредио да се повуку од објекта на безбедну раздаљину. Ово  наређење мајора Тепића није послушао војник Стојан Мирковић, који је из оклопног транспортера дејствовао све док није био погођен противоклопном гранатом.
Остале су записане речи мајора Тепића: „Једанпут људи дају реч,она остаје или се погази. Ја сам дао реч да ћу да браним ову земљу ако јој буде тешко“.
Мајор Тепић није погазио дату реч, није издао отаџбину и изговорене речи на полагању свечане обавезе при ступању у ЈНА. Осветлао је образ својој генерацији и прецима, а нараштајима оставио људску поруку како треба да се брани отаџбина.
Мајора Тепића, 19. новембра 1991. године, Председништво СФРЈ постхумно је одликовало Орденом народног хероја Југославије.