АКТИВНОСТИ КЛУБА ГЕНЕРАЛА И АДМИРАЛА СРБИЈЕ

поводом 15 година од агресије НАТО-а на СРЈ

sl01Изложба „ДА СЕ НЕ ЗАБОРАВИ“ отворена у „Сава центру 21. марта. Аутор изложбе Милен Чуљић. Изложбу отворио председник Скупштине удружења Клуба генерал-потпуковник Љубиша Стојмировић у присуству заинтересованих посетилаца из Београда и иностранства. Изложба је у иностранству изазвала велико интересовање, а биће приказана у неколико градова у Србији.

КОНФЕРЕНЦИЈА

 sl02

ГЛОБАЛНИМ МИРОМ ПРОТИВ ГЛОБАЛНОГ ИНТЕРВЕНЦИОНИЗМА И ИМПЕРИЈАЛИЗМА“ одржана је међународна научна и политичка конференција 23 и 24. марта у Сава центру у Београду у организацији Београдског форума за свет равноправних, Клуба генерала и адмирала Србије, СУБНОР- а Србије, уз немерљиву помоћ Друштва српских домаћина.

 sl01a

Учесници Конференције

Излагања на скупу су имали: Neil Klark, Нићифор Аничић, Владислав Јовановић, Леонид Извашов, Бошко Антић, Живадин Јовановић, Andreas, Момир Булатовић, Милица Арежина, Владимир Кршљанин, Владимир Козин, Стефан Каргановић, Невен Ђенадија и многи угледни научници и писци.

sl03

Учесници Конференције

 sl04

Председавајући: Нићифор Аничић и Живорад Јовановић

Плакат израђен у иностранству

 sl05

Видео снимци излагања неких учесника могу се видети на сајту Београдског форума за свет равноправних, чији линк имате на сајту Клуба генерала и адмирала. Неке фотографије тог форума су овде кориштене.