ЧЕСТИТКА ЗА ДАН ВОЈНЕ АКАДЕМИЈЕ

 

 Поводом 18. марта, Дана Војне академије Универзитета одбране у Београду, председник Скупштине Клуба генерала и адмирала Србије, генерал-потпуковник у пензији Миломир Миладиновић, упутио је честитку Начелнику Војне академије професору др. пуковнику Морославу Талијану.

 

 

„Господине пуковниче, у име  Клуба генерала и адмирала Србије и у своје име,  честитам Вама и Вашим сарадницима 18. Март – Дан оснивања Војне академије и желим Вама и свим организационим јединицама Војне академије  још више успеха и одличних резултата у наставном и научном раду.

Чланови Клуба генерала и адмирала Србије са поносом се сећају проведеног времена на школовању и стручном усавршавању у Војној акдемији и изражавају своје задовољство  што Војна акдемија наставља најбоље традиције српског војног школства и што је и даље војна наставно-научна установа  са снажном наставном и научном репутацијом у Србији и у региону.

Желимо Вам да Војна акдемија под Вашим руководством и у будуће остварује врхунске резултате на пољу интердисциплинарних студија  и да будете сигуран ослонац и носилац образовних активности  за потребе Министраства одбране и Војске Србије, кроз школовање нових и усавршавање већ постојећих кадрова.

Биће нам посебно драго да у будуће остваримо садржајну сарадњу у образовним, наставним и научним пољима. Клуб Вам стоји на располагању за све видове сарадње засноване на закону и  и у складу са Вашим мотом „Част је наша имовина“.