АКТИВНОСТИ КЛУБА ТОКОМ ОКТОБРА 2019.

 

Поштовани чланови Клуба генерала и адмирала Србије, током месеца октобра 2019. године Клуб је организатор различитих активности, као и учесник у активностима које организују друге нама сродне организације. Поред планиране годишње Скупштине Клуба која ће се одржати 31. октобра у Пожаревцу (о чему сте већ добили обавештење) Клуб је у сарадњи са Министарством одбране (МО) – МЕДИЈА ЦЕНТРОМ ОДБРАНА планирао и организовао промоцију Студије „Војска Југославије у одбрамбеном рату 1999.“ коју је израдио Клуб и објавио у сарадњи са МО. Промоција ће се одржати на штанду МЕДИЈА ЦЕНТРА ОДБРАНА на сајму књига 21.10.2019. у 17.00 часова. На промоцији ће говорити издавачи, уредници и аутори Студије. Сви чланови Клуба су позвани на промоцију.

Наш Клуб је суиздавач врло важне књиге познатог руског академика проф. др Игора Николајевича Панарина, под називом ХИБРИДНИ РАТ – Теорија и пракса. Књигу су приредили проф. др Елизабета Ристановић и бригадни генерал проф. др Мирослав Талијан. Промоција књиге ће се одржати 24. Октобра 2019. У 19.00 у Дому Војске Србије у Београду. На промоцији ће говорити приређивачи књиге и председник Клуба  генерал Миломир Миладиновић.

У сардњи са МО Клуб је планирао Трибину под називом „Искуства из дејстава током НАТО агресије – памтимо књигом“. Трибина ће се одржати 25. октобра 2019. У 18.00 на сајму књига на штанду МЕДИЈА ЦЕНТРА ОДБРАНА. На трибини ће говорити пензионисани генерали чланови Клуба.

Позивамо све чланове Клуба да присуствују поменутим активностима.

 

СЕКРЕТАР ИО КЛУБА