ПЛАКЕТА КЛУБА „РОМАНИЈИ ПУТЕВИМА АД СОКОЛАЦ“

Клуг генерала и адмирала Србије, недавно је доделио Плакету Клуба предузећу „Романија путеви АД Соколац“ за остварену сарадњу и пружену помоћ у стварању повољнијих материјалних и смештајних услова за рад Клуба.

Плакету, у просторијама ове радне организације, директору „Романија путеви АД Соколац“, Мирку Пандуревићу, у присуству његових сарадника, уручио је др. Винко Пандуревић, секретар Клуба КГАС.

Том приликом, др Пандуревић, присутнима је представио садржај, делокруг и резултате рада Клуба генерала и адмирала Србије, у сарадњи са државним институцијама, друштвеним организацијама, пре свега у области одбране и безбедности, развијању патриотизма и неговању традиција српске војске и српског народа.

То је била прилика да се о раду Клуба више сазна на простору Републике Српске. Плакета је примљена са посебним интересовањем и захвалношћу и заузимаће видно место у витрини признања овог реномирираног предузећа за путеве, које је по својим резултатима рада познато широм Републике Српске, БиХ и региона.