ДЕЛЕГАЦИЈА КЛУБА КОД НАЧЕЛНИКА ГШ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ

 

Делегација Клуба генерала и адмирала Србије, 28. децембра,  била је на пријему код начелника Генералштаба Војске Србије, генерала Милана Мојсиловића

Делегацију Клуба генерала и адмирала Србије на челу са председником Скупштине генерал-потпуковником у пензији Миломиром Миладиновићем, 28.12.2021. године, примио је Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић са сарадницима. У делегацији су били  председник Извршног одбора Клуба генерал-мајор у пензији др Лука Кастратовић и чланови Извршног одбора генерали др Винко Пандуревић и  Видоје Живковић.

На сусрету се разговарало о досадашњој сарадњи, плановима за наредни период и начинима како Војска Србије може пружити подршку Клубу који проводи активности од значаја за одбрану.

Генерал Мојсиловић  чланове Клуба је информисао о кључним резултатима Војске Србије и активностима које државно и војно руководство проводе за даље јачање оперативних и функционалних способности, односно за даље јачање одбрамбеног система.

Начелник Генералштаба је уручио војне споменице за учешће у одбрани од НАТО агресије на СРЈ пензионисаним генералима Миломиру Миладиновићу и Винку Пандуровићу. Генералу Мојсиловићу  председник Скупштине Клуба уручио је спомен-медаљу поводом 75 година од победе над фашизмом и 15 година Клуба генерала и адмирала Србије.