Архива: 2021ИЗБОРНА СКУПШТИНА КЛУБА ГЕНЕРАЛА И АДМИРАЛА СРБИЈЕ

Изборна скупштина Клуба генерала и адмирала Србије, одржана је 30.новембра у Дому Војске Србије у Београду. Поштујући све мере везане за борбу против ковид-19 Изборној скупштини присуствовао је знатан број чланова Клуба. Заслужним члановима овом прилико уручена је  Захвалница Клуба генерала и адмирала Србије

Детаљније


ПРЕМИНУО ГЕНЕРАЛ-МАЈОР ВЛАСТИМИР ОСТОЈИЋ

      У Нишу је преминуо генерал-мајор Властимир Остојић. Комеморација генералу Остојићу биће одржана 25. новембра у Дому Војске у Нишу у 12. часова. Истог дана на Новом гробљу у Нишу опело ће бити у 15, а сахрана у 15.30 часова.

Детаљније


ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА БЕОГРАДА

Поводом 20. октобра, Дана ослобођења Београда у Другом светском рату, положени су венци на Споменик ослободиоцима Београда. Државну церемонију предводила је министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић Тепавчевић уз присуство представника Града, Министарства одбране, СУБНОР-а, представника Руске Федерације, Белорусије, Азербејџана, Kазахстана, Грузије и генералног конзулата Јерменије у Републици Србији, удружења која његују традиције ослободилачхих ратова Србије и грађана. Испред Клуба генерала и адмирала Србије венац су положили генерали Миломир Миладиновић, Лука Кастратовић и Вукајло Чађеновић.

Детаљније


ПОЗИВНИЦА

Министарство за одбрану(Управа за односе са јавношћу) и Војнофилмски центар „Застава филм, организују премијеру документарног филма, „Бранили су небо отаџбине“ 21.10.20212. године у Комбак дворани у Београду са почетком у 20. часова – Трг Николе Пашића 5 у Београду. Улаз слободан.  

Детаљније
1 2 3 7