Архива: 2021ТРАДИЦИОНАЛНО ДРУЖЕЊЕ УЗ ДОБРЕ ЖЕЉЕ

  У хотелу ,,Палас“ у Београду традиционално су се 27. децембра окупили чланови Клуба генерала и адмирала Србије да би дружећи се испратили стару годину. Окупљенима се најпре обратио председник Скупштине Клуба генерал-потпуковник у пензији Миломир Миладиновић, који је у краћем обраћању сумирао резултате у протеклој години, наводећи да је она била у знаку вируса корона. Он је члановима Клуба и представницима удружења с којима Клуб сарађује честитао предстојеће новогодишње и божићне празнике. Генерале и адмирале су поздравили у име Београдског форума за свет равноправних амбасадор у пензији Раде Дробац, а у име Друштва српских домаћина професор доктор Миладин Шевралић.

Детаљније


ИЗБОРНА СКУПШТИНА КЛУБА ГЕНЕРАЛА И АДМИРАЛА СРБИЈЕ

Изборна скупштина Клуба генерала и адмирала Србије, одржана је 30.новембра у Дому Војске Србије у Београду. Поштујући све мере везане за борбу против ковид-19 Изборној скупштини присуствовао је знатан број чланова Клуба. Заслужним члановима овом прилико уручена је  Захвалница Клуба генерала и адмирала Србије

Детаљније


ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА БЕОГРАДА

Поводом 20. октобра, Дана ослобођења Београда у Другом светском рату, положени су венци на Споменик ослободиоцима Београда. Државну церемонију предводила је министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић Тепавчевић уз присуство представника Града, Министарства одбране, СУБНОР-а, представника Руске Федерације, Белорусије, Азербејџана, Kазахстана, Грузије и генералног конзулата Јерменије у Републици Србији, удружења која његују традиције ослободилачхих ратова Србије и грађана. Испред Клуба генерала и адмирала Србије венац су положили генерали Миломир Миладиновић, Лука Кастратовић и Вукајло Чађеновић.

Детаљније


ПОЗИВНИЦА

Министарство за одбрану(Управа за односе са јавношћу) и Војнофилмски центар „Застава филм, организују премијеру документарног филма, „Бранили су небо отаџбине“ 21.10.20212. године у Комбак дворани у Београду са почетком у 20. часова – Трг Николе Пашића 5 у Београду. Улаз слободан.  

Детаљније
1 2 3 6